top of page
Machiel Bijl

Waarom de custom pc's van ikbouwjepc.nl het best zijn!

Okay okay, een beetje doorgestoken kaart is het wel. Op je eigen website zeggen dat jouw product het beste is. Toch wil ik proberen om met logica uit te leggen waarom de titel klopt. Ook noem ik een aantal voordelen van de werkwijze die bij ikbouwjepc.nl gehanteerd wordt.


Volledig gepersonaliseerd

Bij ik bouwjepc.nl koop je niet zomaar een PC. Hoewel dit ook wel een mogelijkheid is, eerder samengestelde PC's zijn ook met korting te bestellen. Het unieke concept bij ikbouwjepc.nl is dat je een PC geheel op maat krijgt. Bij veel andere bedrijven is dit ook mogelijk via een invulmenu. Bij ons gaat dit helemaal anders. Je krijgt namelijk eerst een vragenlijst waarin ik je wensen duidelijk in kaart kan brengen. Op basis hiervan wordt je systeem samengesteld. Je krijgt een voorstel met daarin ieder onderdeel inclusief een duidelijke uitleg. Als je de onderdelen niet mooi of goed vindt kan je gewoon feedback geven en wordt de built aangepast. Hierdoor krijg jij uiteindelijk de PC die bij jou past!


Altijd actueel

Onderdelen worden pas besteld op het moment dat jouw PC helemaal op jou is afgestemd. Hierdoor worden alleen maar actuele prijzen doorberekend. Je krijgt de originele factuur van de onderdelen bij afname ook mee zodat je dit kan controleren. Een groot voordeel hiervan is dat ikbouwjepc.nl geen onderdelen op voorraad heeft voor oude prijzen. De prijzen van de PC's stijgen en dalen dus mee met de hardwaremarkt. Daarom staan er bij de eerdere gemaakte builds geen vaste prijzen maar een indicatie. De actuele prijs kan je altijd opvragen! Ook leveren we geen PC's met verouderde onderdelen. Als je een i5 processor in jouw PC krijgt, krijg je die van de laatste generatie. Je hebt daardoor altijd onderdelen die in de toekomst nog lang mee gaan.


Eerlijk advies

Het komt voor dat een klant voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten. Denk bijvoorbeeld aan de vraag voor een 1440p game pc voor €500. Dat is natuurlijk niet realistisch. Bij ikbouwjepc.nl wordt je dan niet een PC voor dat budget aangesmeerd als jouw verwachtingen hoger liggen dan de PC zou kunnen waarmaken. Hierover krijg je eerlijk advies. Als iets niet realistisch is krijg je dit te horen en geef ik je een prijsindicatie zodat je beter weet wat je kan verwachten. Soms vraag ik ook om iets meer budget omdat duurkoop in veel gevallen goedkoop is. Het doel van ikbouwjepc.nl is om jou het beste waar voor je geld te kunnen geven en tegelijkertijd ook de beste PC ervaring.


Geen lokkertjes

Concurrenten kunnen vaak voor iets minder geld een computer leveren met dezelfde videokaart en processor als bij ikbouwjepc.nl. De CPU en GPU zijn dan de sellingpoints. Echter als je goed gaat kijken naar de andere onderdelen valt vaak te ontdekken dat de scherpe prijs behaald wordt door te bezuinigen op andere onderdelen. Dit zijn vaak onderdelen zoals het moederbord, de SSD en de voeding. Bij ikbouwjepc.nl gebeurd dit nooit. Er wordt niet gelokt met een dure videokaart in een flut systeem voor een scherpe prijs. De systemen zijn in balans en er wordt niet bezuinigd op andere onderdelen. Hierdoor is jouw PC veel toekomstbestendiger en kan je deze in de toekomst altijd upgraden.


Gebruik van betrouwbare onderdelen

Door de vele kennis van hardware weet ik dat het beter is om met betrouwbare onderdelen te werken. Je krijgt dus altijd onderdelen van betrouwbare merken die vaak ook lange garantietermijnen bieden. Dus, geen ontploffende voedingen of trage SSD's bij ikbouwjepc.nl. Je kan zelfs ook je eigen voorkeuren doorgeven voor onderdelen. Als jij enorm fan bent van MSI kan de build daarop afgestemd worden.


Persoonlijke service

Bij de meeste bedrijven bestel je een PC, krijg je deze geleverd en heb je daarna hopelijk geen interactie meer. Bij ikbouwjepc.nl is dit heel anders. Je haalt de PC op waarbij ik je helemaal wegwijs maak met jouw nieuwe PC. Je krijgt instructie hoe je deze onderhoud en waar je op moet letten tijdens vervoer. Als er iets mis is met de PC kan je deze altijd terugbrengen en wordt het probleem voor je opgezocht. De procedure met de fabrikant wordt helemaal voor jou afgehandeld. Wil je een onderdeel upgraden of toevoegen? Dat kan! Ook voor onderhoudsbeurten kan je gewoon langskomen.


Overtuigd?

Er zitten zoals je hebt kunnen lezen heel veel voordelen aan het concept van ikbouwjepc.nl. De persoonlijke aanpak en servicegerichtheid maakt voor een prettige ervaring. De reviews liegen er dan ook niet om. Wil je meer weten? Of heb je nog ergens vragen over? Zoek vooral contact!

Commentaires


bottom of page